Undergroundgym Sportschool in Arnhem

Let's meet!

Undergroundgym arnhem: de sportschool in arnhem waar onze trainers je nóg sneller laten sprinten, nóg meer gewicht laten liften, nóg beter laten vechten en nóg harder laten lachen.

Welkom bij Undergroundgym Arnhem: Jouw Unieke Fitness Ervaring

De undergroundgym is voor iedereen. En wanneer wij zeggen voor iedereen, bedoelen we écht voor iedereen. Of je nou net begint of al jaren traint, jong of oud bent, man of vrouw, groot of klein: wij richten het programma zo in dat jij je doelen behaalt.

Ontdek een unieke fitness ervaring bij Undergroundgym Arnhem, waar je training naar een hoger niveau wordt getild. Onze unieke locatie in Meijnerswijk biedt een innovatieve en inspirerende omgeving om zowel lichamelijk als mentaal sterker te worden.

Onze Unieke Locatie

Gelegen in het schilderachtige Meijnerswijk, combineert Undergroundgym een grote binnenruimte met twee royale buitenruimtes en de mogelijkheid om op het strand te trainen in de zomer. Het is niet zomaar een gym, het is een ervaring die je training transformeert.

Training Bij Undergroundgym

We focussen op oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, waardoor je op natuurlijke wijze kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Push-ups, pull-ups, squats, en lunges zijn slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten. Elke training is een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans om je grenzen te verleggen.

De Undergroundgym Ervaring

Hier kom je niet alleen om te trainen; je komt voor een unieke fitness ervaring. Het is rauw, het is echt, en het is de plek waar je wordt uitgedaagd om de sterkste versie van jezelf te worden. Ben je klaar om het verschil te ervaren? Meld je aan en duik in de wereld van Undergroundgym Arnhem.

GRATIS proefles

De beste manier om erachter te komen over Undergroundgym bij jou past is om een gratis proefles mee te doen!

Bij ons train je op de underground style:
met oldschool ijzer en een bak creativiteit.

Zo werken we met zandzakken, tractorbanden en vooral veel met je eigen lichaamsgewicht. Ook vind je geen andere sportschool in Arnhem met een slee baan van ruim 70 meter en een uniek buitenterrein.

Zelfs top-sporters komen bij undergroundgym in Arnhem trainen om te werken aan specifieke onderdelen of om zich voor te bereiden voor grote events. De kans is groot dat je bijvoorbeeld ajax voetballer klaas-jan huntelaar, germaine de randamie (ufc/mma) en boyboy martin (kickboksen) tegen het lijf loopt.

Wil je weten of undergroundgym iets voor jou is? 

Over ons

+ Good vibes only

+ voor ieder niveau

+ unieke locatie aan de rand van Arnhem

+ top trainers

+ ruime openingstijden & verschillende trainingen

+ groot buitenterrein incl. Een bijbehorend strandje

+ 750m2 binnen faciliteit vol oldschool ijzer

+ gratis parkeren voor de deur

Meet onze trainers

Onze trainers motiveren je om tot het uiterste te gaan en houden je een spiegel voor wanneer je het nodig hebt. En dat zonder bezig te zijn met je uiterlijk en selfies.

BENHUR GÖBEL

undergroundgymarnhem-benhur-gobel-uitsnede

OLAF VAN BAARS

undergroundgymarnhem-olaf-van-baars-uitsnede

amber eijzenbach

amber-eijzenbach-ug

Bram bolder

undergroundgymarnhem-bram-bolder-uitsnede
En natuurlijk onze trouwe enthousiaste viervoeters Odin en Ace.
5/5

Wat tevreden ‘undergroundgymmers’ over ons zeggen

Wie kan je dat beter vertellen dan de geweldige leden van de gym! Elk met hun eigen verhaal, hun eigen doelen, dromen en uitdagingen.

Lees hieronder in hun verhaal wat Undergroundgym voor je kan betekenen.

PROBEER HET ZELF!

Ervaar het verschil en boek vandaag nog je proefles bij Undergroundgym Arnhem. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?