Undergroundgym Sportschool Arnhem

Let's meet!

Undergroundgym arnhem: de sportschool in arnhem waar onze trainers je nóg sneller laten sprinten, nóg meer gewicht laten liften, nóg beter laten vechten en nóg harder laten lachen.

WHY UNDERGROUNDGYM

De undergroundgym is voor iedereen. En wanneer wij zeggen voor iedereen, bedoelen we écht voor iedereen. Of je nou net begint of al jaren traint, jong of oud bent, man of vrouw, groot of klein: wij richten het programma zo in dat jij je doelen behaalt.

GRATIS proefles

De beste manier om erachter te komen over Undergroundgym bij jou past is om een gratis proefles mee te doen!

Bij ons train je op de underground style:
met oldschool ijzer en een bak creativiteit.

Zo werken we met zandzakken, tractorbanden en vooral veel met je eigen lichaamsgewicht. Ook vind je geen andere sportschool in Arnhem met een slee baan van ruim 70 meter en een uniek buitenterrein.

Zelfs top-sporters komen bij undergroundgym in Arnhem trainen om te werken aan specifieke onderdelen of om zich voor te bereiden voor grote events. De kans is groot dat je bijvoorbeeld ajax voetballer klaas-jan huntelaar, germaine de randamie (ufc/mma) en boyboy martin (kickboksen) tegen het lijf loopt.

Wil je weten of undergroundgym iets voor jou is? 

Over ons

+ Good vibes only

+ voor ieder niveau

+ unieke locatie aan de rand van Arnhem

+ top trainers

+ ruime openingstijden & verschillende trainingen

+ groot buitenterrein incl. Een bijbehorend strandje

+ 750m2 binnen faciliteit vol oldschool ijzer

+ gratis parkeren voor de deur

Meet onze trainers

Onze trainers motiveren je om tot het uiterste te gaan en houden je een spiegel voor wanneer je het nodig hebt. En dat zonder bezig te zijn met je uiterlijk en selfies.

BENHUR GÖBEL

undergroundgymarnhem-benhur-gobel-uitsnede

OLAF VAN BAARS

undergroundgymarnhem-olaf-van-baars-uitsnede

SEAN PEETERS

undergroundgymarnhem-sean-peeters-uitsnede

amber eijzenbach

amber-eijzenbach-ug

Bram bolder

undergroundgymarnhem-bram-bolder-uitsnede

Kickboksen

undergroundgymarnhem-benhur-gobel-uitsnede
En natuurlijk onze trouwe enthousiaste viervoeters Odin en Ace.
5/5

Wat tevreden ‘undergroundgymmers’ over ons zeggen

Wie kan je dat beter vertellen dan de geweldige leden van de gym! Elk met hun eigen verhaal, hun eigen doelen, dromen en uitdagingen.

Lees hieronder in hun verhaal wat Undergroundgym voor je kan betekenen.

Bart van Ingen
Bart van Ingen
Lees verder
Ik train al meer dan 10 jaar bij Underground, super gym, top begeleiding! Ben ook bij andere gyms geweest en PT maar Underground is echt de ideale plek voor mij! Leuke groepen, klein en wat groter maar veel afwisseling, respect en plezier onderling.
Jorrin Lippens
Lees verder
Top Gym....No-nonsense. Leuke mensen waar je samen mee sport, top trainers en altijd afwisseling - geen training is hetzelfde.. Het helpt mij enorm om sterker en fit(ter) te worden. Met plezier naar de sportschool....
Michel
Lees verder
Ik train hier nu al jaren en wat het uniek maakt is dat je gemotiveerd wordt het beste uit jezelf te halen in een unieke omgeving door een geweldig team De onderlinge sfeer maakt dat iedereen zich snel prettig voelt, nieuwe mensen voelen zich direct welkom. Ga gewoon, neem een proefles en ervaar het.
Previous
Next
Dave Aaldering
Dave Aaldering
Lees verder
Lekker trainen in een rauwe omgeving met leuke trainers. Ik ging als sateprikker naar binnen, maar word nu regelmatig verward met Rico Verhoeven. 💪💪💪
Tim Keuben
Lees verder
Kickboksen op een te gekke locatie in een ongedwongen, informele en sportieve sfeer. Goeie adviezen en ontzettend prettige begeleiding.
Lex Schmeetz
Lees verder
Hier wordt echt alles gedaan om je tot maximale prestaties te laten komen op je eigen niveau. Zweten en lachen gaan hier hand in hand.
Previous
Next