Undergroundgym Sportschool Arnhem

Ontdek de Vrijheid van Onze Open Gym

Zelf bepalen wanneer je sport!

Train waneer het jou uitkomt

Bij Undergroundgym begrijpen we dat iedere sporter uniek is, met individuele doelen, een eigen tempo en specifieke voorkeuren. Daarom introduceren we met trots onze “Open Gym”, waar je de vrijheid hebt om te trainen op jouw voorwaarden.

Ontdek de Vrijheid van Onze Open Gym

Open Gym bij Undergroundgym staat voor ongelimiteerde toegang, flexibiliteit en vrijheid. Je hebt de sleutel tot een wereld van fitness, waar grenzen vervagen en mogelijkheden eindeloos zijn. Met een omgeving die ingericht is met de modernste apparatuur en faciliteiten, is de Open Gym jouw speeltuin – elke dag geopend, voor optimale flexibiliteit.

Train op Jouw Voorwaarden

Verlang je naar een training in alle rust, zonder de drukte van reguliere groepslessen? Onze Open Gym is jouw sanctuarium. Of je nu je spiergroepen wilt trainen, je uithoudingsvermogen wilt opbouwen of aan je techniek wilt werken, hier heb je de ruimte en de vrijheid om jezelf op jouw manier uit te dagen.

Op geselecteerde dagen is er een ervaren instructeur aanwezig. Een professional die je assisteert, begeleidt en uitleg geeft over bepaalde oefeningen. Een bron van kennis en motivatie, altijd klaar om je naar een hoger niveau te tillen.

Raadpleeg het Rooster

Plan je trainingen volgens jouw schema. Raadpleeg ons rooster om je bezoek te plannen op dagen wanneer een instructeur aanwezig is, of kies voor de rustige momenten om in alle sereniteit te trainen

Jouw Fitness, Jouw Keuze

Nog geen lid? Geen zorgen! We hebben een plekje voor jou gereserveerd. Voor slechts €25 per maand krijg je toegang tot de Open Gym en een wereld van fitnessmogelijkheden die voor je open ligt. en ontdek een ruimte waar jouw fitnessdoelen, groot of klein, binnen handbereik zijn.

Exclusieve Toegang voor Leden

Ben je al lid van onze dynamische groepslessen met een onbeperkt abonnement? Gefeliciteerd, de deuren van de Open Gym staan wagenwijd voor je open.

Ook onze small group leden kunnen gebruik maken van de Open Gym zonder extra kosten.

PT leden die voor 6 of 12 maanden vooruit betalen, zijn van harte welkom om de faciliteiten te ontdekken.

Waarom Undergroundgym’s Open Gym?

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Jouw doelen zijn onze missie. De Open Gym is ontworpen om een aanvulling te zijn op jouw fitnessreis, een plek waar je kunt verkennen, experimenteren en excelleren.

Dus, waar wacht je nog op? De ultieme trainingservaring, afgestemd op jouw unieke behoeften, wacht op je. Ongelimiteerd trainen, professionele begeleiding en de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn – een betere, sterkere, gezondere jij.

Welkom bij Undergroundgym’s Open Gym – waar jouw fitnessreis opnieuw wordt gedefinieerd. Welkom thuis.

Locatie en Faciliteiten

Undergroundgym is strategisch gelegen in de prachtige omgeving van Meinerswijk, een locatie die niet alleen bereikbaar is maar ook de perfecte ambiance biedt voor een optimale trainingssessie. Het beste gedeelte? Er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar, zodat je gemakkelijk en zonder stress kunt beginnen aan je workout.

Na je intensieve trainingssessie, biedt de nabijgelegen Meinerswijk een uitstekende gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een verfrissende wandeling in de natuur. Het is de perfecte mix van stedelijke gemakken en natuurlijke schoonheid – alles binnen handbereik.

PROBEER HET ZELF!

Ervaar het verschil en boek vandaag nog je proefles bij Undergroundgym Arnhem. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?