Undergroundgym Sportschool Arnhem

Inschrijven

Let’s go!

Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je eigen grens verlegt. Elke keer weer. Ontdek vandaag nog onze gym, waar kwaliteit, good vibes en ongekend doorzettingsvermogen de standaard is.

Welkom bij de Undergroundgym!

formulier

Groepslessen en of kickboksen
The best of both worlds: samen, maar toch alleen!
Je kan ook kiezen om te kickboksen en groepslessen te volgen.

Small Group Training
Train met maximaal 5 vrienden

Personal Training
Onverdeelde aandacht en oneindige expertise.

voorwaarden

Natuurlijk zijn er ook een aantal standaard voorwaarden die het leven voor iedereen makkelijker maken. Het sporten in Arnhem moet natuurlijk wel leuk blijven. Zo hebben we voorwaarden over aansprakelijkheid en incasso. Lees ze rustig door, en bij vragen weet je ons te vinden.

Sporten en bewegen kunnen risico’s met zich meebrengen. Je wordt uiteraard altijd goed door ons begeleidt. Toch is het volgen van de trainingen bij Undergroundgym geheel voor eigen risico. Undergroundgym en haar trainers zijn niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade als gevolg van ongeval of letsel.

Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen. Gelukkig hebben we dat laatste ook nog nooit meegemaakt.

Undergroundgym heeft het recht om tariefswijzigingen door te voeren.

Bij ons zit je gelukkig nergens onnodig aan vast. Er is slechts een opzegtermijn van 1 maand en je opzegging dient uiterlijk op de 24ste van de maand bij ons binnen te zijn door middel van een opzegformulier.

Geen gedoe met handmatige betalingen. Wij werken met een automatische incasso. Ideaal! Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan de Undergroundgym om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank voor het door jouw gekozen abonnement.

Als je het niet eens bent met de afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Als er om wat voor reden dan ook geen incasso mogelijk is en deze wordt teruggestort op je eigen rekening, dan zal er een 5 euro boete berekend worden. Dit bedrag zal bij de volgende incasso worden geïnd.

Undergroundgym. de sporstchool van Arnhem