Undergroundgym Sportschool in Arnhem

onze trainingen

Trainen op de Undergroud Style met oldschool ijzer en een bak creativiteit!

aanbod trainingen

Een uur rammen en zweten tijdens een lekkere work-out terwijl het voelt alsof er nog geen kwartier voorbij is. Dát is de natural high waar wij naar streven tijdens onze trainingen.

We werken samen aan jouw kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit, fitheid en doorzettingsvermogen. Je zult al snel merken dat je beter in je vel zit en meer in balans bent. Wel met hier en daar een dag spierpijn natuurlijk.

01

Groepslessen

Samen, maar toch alleen. Tijdens onze GROEPSLESSEN heb je het voordeel van gemotiveerde mensen om je heen die – net als jij- alles uit zichzelf willen halen. Maar zelfs in onze groepslessen train je altijd op jouw eigen niveau.

Het gaat tenslotte om jouw lichaam en het behalen van je eigen doelen.

Te combineren met Kickboksen

Vanaf 49.50

02

Small Group

In onze SMALL GROUP train je met een klein groepje van maximaal 5 personen. Zo kunnen we de trainingen nog beter afstemmen op jouw unieke lichaam en persoonlijke situatie.

We kijken altijd over jouw schouder mee voor het beste resultaat.

Vanaf 115

03

personal training

Onverdeelde aandacht en oneindige expertise. Tijdens onze PERSONAL TRAINING werken we 1 op 1 om er zeker van te zijn dat jij traint op een gezonde manier die bij jou past.

Het is een goede stok achter de deur om nu écht je goede voornemens te realiseren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je grens verlegt.

Elke keer weer.

05

kickboksen

Ben jij ready to fight? Mooi! Bij ons kun je (leren) KICKBOKSEN van echt professionals. De ideale manier om je conditie te verbeteren, je hoofd leeg te maken en beter je mannetje of vrouwtje te staan in het dagelijks leven.

Of real life in de ring, zoals sommige trainers nog steeds doen.

Te combineren met Groepslessen

Bekijk ons rooster

Wil je weten wanneer welke trainingen zijn? Klik dan op de knop hieronder!

PROBEER HET ZELF!

Ervaar het verschil en boek vandaag nog je proefles bij Undergroundgym Arnhem. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?