Undergroundgym Sportschool in Arnhem

Zakelijke Mogelijkheden bij Undergroundgym

Zakelijke Mogelijkheden bij Undergroundgym Arnhem

Undergroundgym Arnhem is niet zomaar een gym. Wij bieden een unieke, rauwe omgeving, uitgerust met zowel traditionele fitnessapparaten als unieke uitrustingen zoals zandzakken, farmer carry’s, atlas stones, tractorbanden en meer. Gelegen in het prachtige Meinerswijk en toch dicht bij het centrum, bieden wij ook twee ruime buitenruimtes voor een gevarieerde workout ervaring.

Contact voor Zakelijke Samenwerkingen

Er zijn diverse mogelijkheden om zakelijk in contact te treden met Undergroundgym Arnhem. Vul het contactformulier op deze pagina in om de mogelijkheden te bespreken.

Personal Trainers

Als je als personal trainer lessen wilt geven en op zoek bent naar de perfecte ruimte om je cliënten te trainen, biedt Undergroundgym de ideale omgeving. Neem contact op om onze gym te huren.

Ruimte voor Lessen en Therapieën

Heb je interesse om lessen of therapiesessies te geven, zoals yoga, massage of fysiotherapie, maar heb je geen ruimte? Undergroundgym biedt de oplossing met onze veelzijdige ruimtes.

Bedrijfsfitness

Bedrijven die hun medewerkers een unieke fitnesservaring willen bieden, zijn van harte welkom bij Undergroundgym. Train in groepsverband en bouw aan teamspirit in onze unieke omgeving.

Zakelijke Voorstellen

Heb je een zakelijk voorstel? Wij staan open voor samenwerkingen en innovatieve ideeën. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Les Geven bij Undergroundgym

Interesse om les te geven bij Undergroundgym? We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde professionals. Neem contact op voor meer informatie.

Stage Lopen

Wil je stage lopen bij een unieke, innovatieve gym? Undergroundgym biedt stagiaires een dynamische en inspirerende omgeving. Meld je aan via onderstaand formulier.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen voor zakelijke mogelijkheden bij Undergroundgym Arnhem.

Formulier

Stuur ons dan een whatsapp bericht of een DM via Insta! Wil je liever onderstaand contactformulier invullen? Dat kan uiteraard ook. Wij nemen dan contact met jou op!

PROBEER HET ZELF!

Ervaar het verschil en boek vandaag nog je proefles bij Undergroundgym Arnhem. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?