Group Training

Group Training

Meedoen in de groepstraining heeft zo zijn voordelen. Intensief trainen met anderen werkt motiverend en zorgt ervoor dat je je grenzen opzoekt. Niet alleen slepen de deelnemers elkaar door de moeilijke momenten heen, de fijne sfeer in de groep zorgt ervoor dat je door wilt gaan. Samen trainen is leuk en heel effectief!Wat zeggen onze leden?

De mening van Undergrounders over de Group training.

Bonita


Ik ben 21 jaar en ik sport nu bijna 4 jaar bij Undergroundgym. Ik doe in de gym aan krachttraining en kickboksen. Op dinsdag- en vrijdagavond kracht en op donderdagavond kickboksen. De reden dat ik nog steeds bij Undergroundgym sport is puur voor de sfeer. Er hangt een hele gemotiveerde sfeer om helemaal tot de max te gaan om zo je doel te bereiken. Je krijgt hier tijdens de trainingen goede begeleiding en tips om een oefening nog beter uit te voeren. Ik merk persoonlijk dat ik veel sterker ben geworden sinds ik bij Undergroundgym sport. Lekker je hoofd leeg maken tijdens het kickboksen en aan niks anders denken dan stoten. En tijdens de krachttraining nog meer gewicht op je barbell gooien voor een nieuw persoonlijk record.

Venna


Ik sport bij Underground Gym omdat ik mijn doelen niet kon behalen bij de reguliere sportschool. Bij Underground Gym wordt je tot het uiterste gedreven. Het is voor mij niet alleen een sportschool, maar ook een soort thuiskomen. Een plek waar je even je verstand helemaal op nul kan zetten. Een van de beste beslissingen die ik vorig jaar heb genomen is om te beginnen met sporten bij Underground Gym!
Spring naar toolbar