Tarieven Personal Training

Personal Training

Naast de diverse pakketten biedt Underground Gym ook personal- en groepstrainingen aan. Zo bestaat er de mogelijkheid om een opmaat-samengesteld sportschema te volgen

Waarom Underground Gym?

Wie kan je dat beter vertellen dan de geweldige leden van de gym! Elk met hun eigen verhaal, hun eigen doelen, dromen en uitdagingen. Lees hieronder in hun verhaal wat Underground Gym voor je kan betekenen.

Underground Gym kan je helpen: je doelen te bereiken, je grenzen te verleggen, balans terug krijgen in je leven, discipline en structuur aan te brengen, een gezondere levensstijl te krijgen, afvallen, gezond leren eten, sterker worden, fitter worden.

Wil je weten of Underground Gym iets voor jou is? Kom dan gewoon een keer meedoen met een van onze lessen. Bekijk ons rooster en neem even contact met ons op.

 • Sylvia
  Ik heb mijn hele leven lang de sportschool zoveel mogelijk gemeden, maar dat is allemaal veranderd bij Underground Gym. Sinds 2,5 jaar vind ik het zelfs heerlijk om  2-3 x per week te trainen onder begeleiding van het fijne UG team, in de loods of lekker buiten. Geen training is hetzelfde, waardoor ik me nooit verveel, en ondanks het harde werken is de kleine PT groep altijd ook gezellig. Ik kijk nog altijd een beetje op tegen het begin van elke training, maar het gevoel na afloop is onbeschrijflijk. De spierpijn trouwens ook… Ik ben fitter, sterker en zoveel meer Zen sinds ik mijn energie kwijt kan in de Underground Gym!
  Sylvia
  Pure Streken
 • Bonita
  Ik ben 21 jaar en ik sport nu bijna 4 jaar bij Undergroundgym. Ik doe in de gym aan krachttraining en kickboksen. Op dinsdag- en vrijdagavond kracht en op donderdagavond kickboksen. De reden dat ik nog steeds bij Undergroundgym sport is puur voor de sfeer. Er hangt een hele gemotiveerde sfeer om helemaal tot de max te gaan om zo je doel te bereiken. Je krijgt hier tijdens de trainingen goede begeleiding en tips om een oefening nog beter uit te voeren. Ik merk persoonlijk dat ik veel sterker ben geworden sinds ik bij Undergroundgym sport. Lekker je hoofd leeg maken tijdens het kickboksen en aan niks anders denken dan stoten. En tijdens de krachttraining nog meer gewicht op je barbell gooien voor een nieuw persoonlijk record.
  Bonita
 • Venna
  Ik sport bij Underground Gym omdat ik mijn doelen niet kon behalen bij de reguliere sportschool. Bij Underground Gym wordt je tot het uiterste gedreven. Het is voor mij niet alleen een sportschool, maar ook een soort thuiskomen. Een plek waar je even je verstand helemaal op nul kan zetten. Een van de beste beslissingen die ik vorig jaar heb genomen is om te beginnen met sporten bij Underground Gym!
  Venna
 • Petra Jagtman
  Ik train bij Underground Gym omdat het een unieke en down to earth sportschool is, zonder poeha. Omdat ik van afwisseling houd en er geen training of work out hetzelfde is. Omdat er een goede sfeer hangt en er leuke mensen komen, van jong tot ouder, die het allemaal fijn vinden om te sporten. Omdat ik er train met een personal trainer en in kleine groepjes. Omdat er goed op mijn techniek gelet wordt. Omdat ik voortdurend uitgedaagd wordt om mijn grenzen op te zoeken. Omdat de trainers stuk voor stuk kundig, enthousiast en motiverend zijn en het goede voorbeeld geven. Omdat er met de training rekening gehouden wordt met persoonlijke omstandigheden. Omdat we buiten trainen als dat mogelijk is, in de zomer én in de winter. Omdat ze vrijwel 365 dagen per jaar open zijn. Omdat ik mijn trainingen kan aanpassen aan mijn agenda en niet andersom. Omdat ik tot verbazing van mijn vriend al 2,5 jaar met gemak gemiddeld 3 keer per week ga trainen waar iedere andere sportschool me na 2 of 3 weken al mijn neus uit kwam. Omdat Benhur nog fantastische plannen heeft met de gym. Omdat ik van mijn spierpijn ben gaan houden. Omdat ik baal als ik een keer niet kan. Omdat ik me met mijn 53 jaar fitter voel dan ooit en van plan ben om nog veel fitter te gaan worden!
  Petra Jagtman
  Pure Streken
Spring naar toolbar