Over ons


Over Underground Gym

Bij Underground Gym snappen we dat iedereen anders is en verschillende behoeftes, motivaties en mogelijkheden heeft. Wij zijn daarom net zo veelzijdig als het gaat om de trainingen die we geven.

Realiseer je ultieme doelen met behulp van functionele trainingen. Sta gezonder en fitter in het leven door opbouw van discipline en fysieke kracht.

Underground Gym heeft een grote functionele ruimte op een prachtige locatie, waar we veelzijdige kracht- en conditietrainingen geven en contactsporten beoefenen. De naam verwijst naar de diverse trainingen die oorspronkelijk in een ondergrondse kelderbox werden gegeven.

Op een unieke locatie
vlakbij het centrum van Arnhem

Trainen met uitzicht op de Rijn in een rauwe omgeving zorgt voor een heerlijke sfeer. Aangenaam droog sporten in de functionele loods of in de zomer lekker buiten op een groot buitenterrein.


Stadsblokken-Meinerswijk is een uiterwaardengebied op de zuidelijke oever van de Rijn, pal tegenover het centrum van de stad Arnhem.

Sinds 2009 zit Underground Gym op deze unieke locatie in een functioneel, no-nonsens gebouw tussen de Arnhemse Rijn en natuurgebied Meinerswijk.

Spring naar toolbar