Kickboksen voor iedereen!

Goede voornemens…….we will help you with that!
januari 3, 2020

Kickboksen voor iedereen!

Kickboksen groeit uit zijn jasje, dankzij ‘good guys’ als Rico
bron: AD.nl

Kom je ook ervaren hoe vet Kickboksen is bij Underground Gym?

Full-body workout

Kickboksen is een full-body workout, die je conditie, flexibiliteit en spierkracht versterkt. Het is leuk en uitdagend om te doen en verbetert je algehele fysieke fitheid. Daarnaast is het ontspannend en een geweldige vorm van zelfverdediging, wat je zelfvertrouwen en zelfbeheersing een enorme boost kan geven. Je wordt er dus fysiek én mentaal sterker van. En het mooiste is; Kickboksen is voor iedereen!

Jong en oud, man en vrouw, iedereen profiteert van kickboks trainingen. De krachtige bewegingen helpen je om wendbaar te worden en tegelijkertijd je coördinatie en lichaamsbalans verbeteren. Door de hoge intensiteit van de trainingen is het krachttraining en cardio in één.

Kilo’s kwijtraken?

Ook als het je doel is om snel wat kilo’s kwijt te raken zit je met kickboksen goed. Je bent tijdens de training continue in beweging, waardoor je hartslag hoog blijft. Je spiermassa neemt toe en daarmee ook je vetverbranding. Je krijgt een super effectieve workout, waarmee je wel acht calorieën per minuut kunt verbranden!

Proefles meedoen?

WIl je een keer een proefles meedoen. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn de kickbokslessen. Bekijk hier de trainingstijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar